Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

-Nei! svarte Silje bestemt. - Den kjærlighet som kommer fra trolldom, vil jeg ikke ha. Kan jeg ikke få ham uten, er jeg ikke sterk nok til å vinne ham.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Den dårlige nyheten, sa Julius og senket stemmen litt. -Den dårlige nyheten er at vi nok var såpass fulle i går at vi glemte å slå av viften i fryserommet. -Og så? sa Allan. -Og så ... er han der inne temmelig død av seg nå. Allan klødde seg bekymret i nakken før han bestemte seg ikke å la den slags slendrian formørke dagen. -Det var ille, sa han. - Men jeg må si du har lyktes perfekt med eggene, ikke for harde og ikke for bløte.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Geir SundetLailacamillaJane Foss HaugenmoiraThomas KlakeggEgil StangelandEckhoffHarald KBjørn Erik Strand-HanssenJakob SæthreHildaHegeIngunn SInger-LiseEirin EftevandMarianne  SkageRisRosOgKlagingOmpabopMarielleLiva DelirAkima MontgomeryCtinaGodemineTanteMamieSoffa86ingar hKarin BergSusan StensrudBjørn  BakkenGVJarnskjeggeMarianne MMarit HøvdeConnieLibraritas vIngeborg GLaila Stenbrendentove NessLisbeth Kingsrud Kvisten