Viser 1 til 6 av 6 lister

Bibelen er en bok som de fleste av oss har et forhold til. For enkelte er det boken som gir trøst og oppmuntring, svaret på livets mening, for andre er det en bok til forargelse. For atter andre er det en bok med språklig betydning og inspirasjonskilde til forfattere og filosofer.
Jeg har samlet alle de utgavene jeg har av hele Bibelen og av deler ( eks NT). Her er mange forskjellige utgaver og bøker som har en spesiell verdi for meg.
Etter hvert vil jeg legge ut flere bøker og skrive kommentarer til noen av dem.
Ta en titt og se!


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøker om Jødefolket og Israel fra Abrehams tid til i dag.
Her er bøker med en positiv innstilling og med en kritisk holdning.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noveller og fortellinger fra flere land. Fortellerserien fra Den norske Bokklubben


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bli kjent med landet og øya. Se hva den inneholder og bli oppslukt av landskapet, historien og folket som lever der og den kulturen de har. En fantastisk reise som innholder det spektkulære, smil og latter og en god del tårer. Se også liste: Irland 2 - en litterær reise. God reise!


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kari-AnneJulie StensethRotehovudetKay NilsenSimen "Boktimmy" IngemundsenAnniken LIngunn SKristine87IdaIngunnKine Selbekk OttersenHegeJenny Dahl BakkenAnne Berit GrønbechDinaTonesen81Christofer GabrielsenSolingar hJeanetteKristin F. JørgensenGodemineGladleserOda Marie HVannflaskeSiljeGroMalinMaren Hjelle AuneMarianne TSynnøve H HoelTore OlsenVanja SolemdalTrygve JakobsenBabynemiBjørg L.Arne SjønnesenIna Elisabeth Bøgh VigreGunillaKathrine