Favorittbøker kjøpt for 5 og 10 kroner stykket hos bruktforhandleren :)

Det trenger ikke være dyrt å være bokelsker :)


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Ganske så knall å være bokelskere når bøkene kan skaffes til den prisen, ja. Er det noe vi liker, så er det iallefall slike kupp!:)

Bra samling, dette!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her har du mange fine titler. Har gjort mange kupp på bruktbutikker selv, både klassikere, og nye bøker, kjente og ukjente. Som Lillevi sier er det utrolig hva folk kvitter seg med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er ikke så ofte jeg kjøper helt nye bøker nå. Etter å ha oppdaget hvor utrolig mye bra bøker som finnes på bruktbutikker o.l så har det blitt der jeg hovedsakelig handler bøker nå.
Hvis jeg kan velge mellom en bok til 300 kroner eller en til 5 kroner så er jo valget temmelig opplagt :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det begynner å bli bra lenge siden jeg kjøpte en bok til fullpris nå, ser ikke helt poenget med det nå jeg enten kan finne boken til 5 eller 10 kroner i en bruktbutikk, eller for 50 kroner på slag. De fleste bøker kommer på salg når man bare venter litt har jeg oppdaget, så jeg må bare stagge tvangstankene om at jeg må kjøpe en bok med en gang. Etter at jeg begynte å bli gjerrig på bokkjøpene har jeg spart utrolig mye penger, men jeg har kjøpt fler bøker, en fantastisk oppdagelse å gjøre:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja det er det som er morsomt :) Jeg har aldri brukt så lite penger på bøker som jeg gjør nå og har gjort de siste to årene. Samtidig så kommer jeg oftere hjem med bøker nå enn tidligere :)
Kan ikke bli bedre enn det :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det går nesten litt sport i det blant oss bokelskere - å skaffe de beste bøkene til de laveste prisene.
Som en sier lenger oppe, bare vær tålmodig, så får du boken til en brøkdel av den opprinnelige utsalgsprisen :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er utrolig mange bøker - og GODE bøker - på bruktmarkedet! Klassikere og gamle og nye perler. Også uleste. Jeg er overrasket over hva folk kvitter seg med. Her er det bare å ta for seg!

Flotte titler du har skaffet deg, Hedvig!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde H  HelsethKaren RamsvikMorten BolstadMarianne  Skageanniken sandvikVivianReadninggirl20Karin  JensenAnne Lise JohannessenKirsten LundBeathe SolbergTanteMamieingar hBjørn SturødKaroline in WonderGrete AmundsenHarald KSverreCtinaLaila StenbrendenLama Diehl-DahlLibraritas vSol SkipnesRandi Annie FramnesReidun SvensliPer HellemTone Maria JonassenJakob SæthreAlice NordliThina NordtveitStine_JTonesen81Anniken RøilLena Risvik PaulsenKareteTorill Elisabeth RevheimElisabeth SveeHilde  KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarit Håverstad