Etter at jeg ble medlem her inne, har en helt ny litteraturverden åpenbart seg for meg. Dette er en liste over bøker jeg har lest som følge av påvirkning fra andre bokelskere. Noen bøker er bokelskere jeg følgers favoritter, enkelte bøker/forfattere har jeg fattet interesse for etter å ha lest bokomtaler, og atter andre er verker jeg fått konkrete tips om. Tusen takk til alle dere som skriver om bøkene dere har lest eller leser, det er nettopp dette som gjør denne siden helt unik og verdifull for alle oss som virkelig elsker bøker og det skrevne ord!


Godt sagt! (30) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Så god idé! Jeg glemmer som regel hvordan jeg fattet interesse for en bok, men nå fikk jeg lyst til å begynne å notere dette ned. Det er jo en del av historien til boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er det ikke fantastisk at det finnes et nettsted som gjør dette mulig? Jeg har selv funne flere bøker jeg tidligere aldri ville kommet på å lese. Noen har jeg allerede lest og har hatt gode opplevelser med, andre står på vent.

Jeg har ikke vært medlem her så lenge, så tanken på hva jeg har i vente fremover er helt utrolig når jeg allerede har oppdaget så mange bra bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, er det ikke herlig. Du er ikke alene om å ha blitt påvirket og funnet/oppdaget ukjente bøker og forfattere takket være andre bokelskere. Jeg har også nå lest bøker og har flere på venteliste av forfattere jeg har avvist eller styrt unna tidligere.
Derfor har jeg til nå lest bøker som jeg aldri trodde jeg noen gang ville begynne på.
Jeg har hatt noen utrolig flotte opplevelser i bøkenes verden og jeg vet jeg har flere go'biter i vente.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har hatt Moulin Rouge stående ulest i min bokhylle i mange år nå, hadde egentlig glemt hvorfor jeg kjøpte den og den lysten jeg må ha hatt til å lese den en gang hadde forsvunnet. Så ble jeg medlem her og så din gode omtale av boken og plutselig så rykket den langt opp på prioriteringslisten igjen. Så man kan til og med oppdage bøker man nesten hadde glemt her inne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gleder meg å høre at du vil lese denne perlen. Boka er en av mine favorittbøker, jeg er så glad i den at når jeg kommer over eksemplarer av "Moulin Rouge" eller "Røde mølle" kan jeg ikke annet enn å kjøpe de :)
Jeg er glad i kunst og når jeg er i utlandet er kunstmuseum steder jeg besøker. Bildene til Toulouse Lautreck er bare så herlige og lett gjenkjennelige, de blir ikke mindre flotte etter endt lesning av den historiske romanen om han som menneske og kunstner.
Gled deg til boka, håper du vil få en god opplevelse du også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er også glad i kunst, må alltid innom kunstgallerier nå jeg er på et nytt sted og har alltid likt bildene til Toulouse Lautreck, så det var nok derfor jeg kjøpte boken en gang i tiden. Av en eller annen grunn ble den glemt og andre bøker ble lest, men nå gleder jeg meg til å ta fatt på den snart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MonaBLKathrinekntschjrldReadninggirl20Heidi HoltanHarald KYvonne JohannesenMalinRandiAFrank Rosendahl SlettebakkenEivind  VaksvikBente L.PacoBerit RTine Victoria Halvorsen TronierAndreas BurøMargrethe  HaugenVibekeTine SundalAlice NordliVersionMarianneBerit B LieJarmo LarsenRufsetufsaBente NogvaMonica StubkjærLinda RastenNora FjelliAnn EkerhovdBeathe SolbergIngunnJReidun SvensliSusan StensrudDolly DuckAnne Berit GrønbechTonje SivertsenAjiniakraEli R. GjengstøAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGro