Det finnes mange lister her på bokelskere.no - noen er interessante, noen nyttige, andre igjen morsomme, og noen litt mer kuriøse. Denne faller kanskje inn under den siste kategorien; har funnet frem en del bøker som jeg har lest og som ikke så mange andre bokelskere har i hyllene sine - nærmere bestemt mindre enn èn promille... Er ikke akkurat så mange klassikere eller populære bøker her, men noen kan være verdt å se litt nærmere på. Listen er satt opp helt vilkårlig - god listetitt!


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Mange av titlene er jo velkjente, men jeg tror ikke jeg har lest mer enn to av dem: Mannen fra Kiev og Insektsommer. Drei Männer im Schnee husker jeg fra tysktimene langt tilbake i forrige århundre - men vi leste sannsynligvis bare utdrag av den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nok ikke lest noen av disse, men "Offisersfabrikken" har jeg sett flere ganger på bruktbutikker og har stått med den i hånda og lurt på om jeg skulle kjøpe den. Den har ikke blitt med hjem ennå, men kanskje neste gang? Kan du si litt om boka og hvorfor du synes den er lesverdig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen år siden jeg leste denne, så jeg måtte finne den frem igjen for å friske opp litt (kom over denne boka på dvd, òg - tysk film, gleder meg til å se den). Kirst har en stor produksjon bak seg, og mange av hans bøker er lagt til tiden i Tyskland før og under 2. verdenskrig, uten at selve krigen står i fokus - den ligger der mer som en bakgrunn for karakterenes handling og overbevisning, så også i 'Offisersfabrikken'; denne boka er nesten som en kriminalroman å regne - mord med påfølgende etterforskning, meget jordnært og underfundig beskrevet. Han tar ikke stilling til de forskjellige karakterene og deres motiver, men allikevel blir denne boka en sterk kritikk av krigens dynamikk og hvordan den påvirker menneskene i den... Forhåpentligvis god lesning!?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det høres ut som denne boka kan være verd å prøve, ja. Neste gang jeg kommer over den, blir den nok med meg hjem ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant, hm, jeg har ikke lest noen av de 23 bøkene. Lurer på om jeg har noen leste bøker som ingen andre har registrert her?
Kanskje litt vanskelig å finne ut av det siden de en legger inn manuelt ikke viser om andre også har lagt inn de samme bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Der fant jeg to jeg leste i min grønne ungdom. Husker de gjorde inntrykk på meg, men ikke hva de egentlig handler om. "Soldatenes oppstand" og "Offisersfabrikken"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KCathrine Marie HansenSiv ÅrdalQi AiKirsten LundDolly DuckTralteKarin  JensenStine SevilhaugAnniken RøilSiljetove NesssveinToveLibraritas vRufsetufsaLene AndresenTarjeimgeGrete AmundsenReadninggirl20Hanne MidtsundJulie StensethGro Anita MyrvangellinoronilleBabynemiBjørg L.Vigdis VoldBeathe SolbergMari Nordø LommelunAnne Lise JohannessenKaroline in WondertuhamreHeidiLisbeth Kingsrud KvistenHelge Thime-IversenIngeborgAnn ChristinLillevisvarteper