Må innrømme at jeg har en forkjærlighet for svenske forfattere, og her er en del utgivelser som jeg ønsker at flere kommer til å lese. Kanskje ingen litterære klassikere, men mye her som er bra! (Bøkene er ikke rangert, bare tilfeldig lagt inn.)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg leser også mye svenske forfsttere og gjerne på orginalspråket, billigere er det også! Flere bøker jeg setter høyt her,og noen jeg skal lese, takk for anbefalinger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er biografien om " Napoleon" av Herman Lindqvist en absolutt favoritt.
Dette er en veldig god og velskrevet biografi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg har lest den og er enig med deg - i det hele tatt skriver Herman Lindqvist engasjerende og bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja her var det mange bra bøker. Jeg har også denne forkjærligheten for svenske forfattere. Akkurat nå er det Linda Olsson, Carin Gerharsen , Karin Alvtegen og Johan Theorin som er de helt store hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange gode bøker - men Kjersti Ericsson er norsk ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du har en forkjærlighet for svenske forfattere, bør du definitivt lese "Hypnotisøren" av Lars Kepler. Veldig bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ToneAtmanDolly DuckHeidiAnne Lise JohannessenEli HagelundTatiana WesserlingThea EmilieRandi Annie FramnesJakob SæthreJohnny OlsenJulie StensethLibraritas vGodemineMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundGladleserAkima MontgomeryHarald KHege LTjommiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudQuijoteErikMarit HåverstadBertyErlend Rødal VikhagenAnjaBjørg  FrøysaaHegeMartine (@martineleser)ingar hThomas KihlmanMartin AasbrennSiljeTine SundalØyvind BjørnerudKatie LierRufsetufsa