Det er ein utruleg positiv faktor ved å studere norsk at ein får skjønnlitterært pensum på pensumlista. Her er nokon av dei bøkene eg skal lese dette semesteret, for så å analysere det sønder og saman.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Ja, her har det tydeligvis skjedd noen endringer siden min tid også, selv om det også her var noen kjenta travere. Deneneste av de nyere bøkene jeg har lest her, er Yatzy, som jeg flere ganger har brukt i undervisningen. Ei fin ungdomsbok:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, du har erfaring med å bruke den i undervisninga? Eg har ikkje fått lest boka ferdig, ca halvvegs. Ser ut til å vere ei flott ungdomssbok. Og om ho fungerar i undervisning, er det ingenting som er betre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare Peer Gynt og en valgfri av Amalie Skram som henger igjen siden jeg tok grunnfag for 100 år siden ser jeg :)

Kos deg og fråts :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk. Det er store mogelegheiter for at det er meir som er likt. Dette var berre eit lite utval av det som står på lista. Veldig ok å ha skjønnliteratur som pensum, altså :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det satte jeg og pris på når jeg studerte norsk: ))) Kos deg: )))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. No er det Yatzy som står for tur. Ei flott ungdomssbok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkuratt den har ikke jeg lest ennå, men jeg har hørt mye positivt om den...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81