Noen har jeg allerede lest, men har mange igjen å glede meg til! Det er en litt mørk litteraturliste dette, og det er helt sikker noe galt med meg, men jeg elsker å lese om gale mennesker og morbide handlinger. Det er kjempespennende!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Likte veldig godt "Tokyo" av Mo Hayder, kanskje litt "mørkt", men det spiller ingen rolle. Liker også Patricia Cornwell jeg da...får sjekke ut de siste av Mo Hayder tror jeg! Bra tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Ja, Tokyo er svært dystert og temmelig mørkt. Mye fælt skjer kan man trygt si, men en fantastisk bok likevel! Jeg ble så dratt inn i den boka og var hele tiden nysgjerrig hvordan det hele ville ende. Jeg liker Mo Hayders skrivemåte veldig godt. Hun skriver rått og brutalt. Er litt mørkere enn mange kvinnelige krim/horrorforfattere flest. Så bøkene hennes har jeg virkelig hatt sansen for så langt! Har ikke lest noe av Patricia Cornwell enda, men han hørt mye om henne, så kanskje jeg skal prøve meg på noen bøker av henne også:) Håper du liker de siste bøkene av Hayder. Jeg skal snart begynne på boka Ritual og jeg gleder meg skikkelig!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke fått sjansen til å lese videre enn "Fuglemannen", men likte veldig godt den også, så ja, gleder meg til å lese mer av henne.

Liker det mørke ja! Dyster og herlig!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg til Kuren og Tokyo. Du vil helt sikkert like de bøkene også. Mørk litteratur er selvsagt best;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Graveyard Book er utrolig søt! Elsker både historien og illustrasjonene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg også. Det er sjelden jeg blir sjarmert av bøker, men det ble jeg virkelig av denne! Den er hjemsøkende og vakker på en unik måte. Kommer til å lese den flere ganger, tenker jeg:) Skal også få til å lese flere bøker av Neil Gaiman!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan glede deg til The Dark Tower! Den første boka synes jeg er litt tung i forhold til de andre (uten at det betyr at den er dårlig), men resten av serien er helt herlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for ditt inntrykk. Det er alltid spennende å vite hva andre synes før man leser bøkene selv. Det gjør meg mer nysgjerrig. Gleder meg til denne serien for den skal være veldig annerledes enn andre verk av King. Men ja takk til forandringer:) Har lest fryktelig lite fantasy, så det er virkelig på tide å gjøre noe med det!:) Jeg gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tonje-Elisabeth StørkersentuhamreStian DalbergMonica  SkybakmoenLisbeth Kingsrud KvistenLeseberta_23IdaRufsetufsaOdd HebækAlice NordliJan-Olav SelforsIngunnPia Lise SelnesTor Arne DahlMartineMartin SandståpolarfrontHanneKikkan HaugenKjerstiØystein LmoiraReadninggirl20Synnøve H HoelMonica CarlsenGodemineEmilieskMereteTorill Elisabeth RevheimGroKine Selbekk OttersenKjell MagneBertyHeidi LHilde MjelvaEli SeimSoffa86Julie StensethKay Nilsenritaoline