Noen av bøkene i bokhylla mi, er typiske "høstbøker" dvs. etter min mening passer de best en mørk høstkveld, helst med litt vind og regn. Da krøller jeg meg sammen i sofaen, tar med meg puter, teppe og en stor kopp te (kanskje tenner jeg et stearinlys eller to) og begynner å lese. Stemmningen bli helt annerleder enn når jeg f.eks. ligger på stranda om sommeren, litt mørk og magisk på en måte. Denne høsten har jeg spart opp et knippe bøker som forhåpentligvis vil passe perfekt en sen høstkveld:)


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ser ut som ei flott liste! Lurer på om jeg skal herme og lese "Vindens skygge", jeg også. God les!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg til Vindens Skygge. Den er fantastisk. Leste den i 2008, men husker den like godt den dag i dag. Anbefales på det varmeste:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Smaken av eplekjerner leste jeg nylig, og skal snart ta fatt på Vindens skygge. Det blir høstbok med høstkos for meg også! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing