Dette er kanskje ikke de aller beste bøkene jeg har lest; den listen ville sett litt annerledes ut. Men noe må det være med bøker man leser mange ganger!


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Hei! Jeg har også lest bøkene til Kristian Kristiansen,- bla alle om Adrian Posepilt, spennende lesning fra en annen tid, og artig nå som jeg bor i Trondheim. Jeg bestilte de brukt fra et antikvariar. Spennende lesning fra en annen tid, men også veldig aktuelt fra nåtiden er også: 'men fri oss fra det onde' av A. Matadora. En virkelig nydelig bok som sitter i lenge. Nå leser jeg den for 2. gang (den kom ut nå i sommer), men jeg vil helt sikkert lese den mange, mange ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips! Alltid spennende med nye bøker. Aner ikke hvor kjent du er i Trondheim, så det er mulig du vet dette fra før: Klokken på Kalvskinnet henger fremdeles utenfor det gamle Tukthuset. Det er mange av de bygningene Kristiansen skriver om, som eksisterer, og det gjør historiene enda litt mer virkelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig. Jeg ser byen på en annen måte når jeg sykler eller går i de historiske strøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra du nevnte at du har lest Jesper Nattmann flere ganger, for jeg har fått den og lurt på hvordan den er og om jeg skulle lese den.Nå blir den ikke satt blant de "glemte bøkene i øverste hylle," men i "lese snart" hylla.:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentlig er det Klokken på Kalvskinnet og ikke Jesper Nattmann som står for hyppigst lesing. Men på Bokelskere finnes de bare som trilogi, så jeg hadde ikke noe annet valg. Men jeg har også lest Jesper Nattmann to ganger, og jeg koste meg stort. Håper du gjør det samme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok.Det er trilogien jeg har fått, så da får jeg med meg alle bøkene i samme slengen. Spennende med ukjente/uleste forfattere. Må bare bli ferdig med "En halv gul sol" først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat nå leser jeg en "røverroman" for ørtende gang. Noe må det være med Den hvite tiger av Desmond Bagley, som handler om årsaken og viderverdigheter rundt et snøskred på Sørøya, New Zealand.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest den to ganger, jeg også. Herlig med røverromaner. Noen ganger er det akkurat det man trenger å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin liste :) Jeg har også noen gjengangere som jeg har lest flere ganger. Det er som gjensyn med gamle, kjære venner. Å lese dem er nesten en bekreftelse på hvem jeg er.

Akkurat nå har jeg et hyggelig "gjensyn" med Sølvhammeren som jeg leste i tenårene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også veldig lyst til å lese trilogien på nytt. Har lest bøkene både i tenårene og i voksen alder, og de fungerte like bra uansett alder!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil