Følgende 10 forfattere er jeg veldig glad for at jeg lest. Så heldig at den første boken jeg leste var så pass bra at jeg fortsatte å lese det meste ha/un skrevet.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Noen av de på listen din kjenner jeg godt, og noen skal jeg utforske nå :-) Har du oppdaget spenningsbøkene ,'Men fri oss fra det onde', og 'i himmelen så og på jorden'? Forfatteren skriver under navnet A. Matadora. S :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, aldri. Ser unekligen spennende ut. Takk for tips.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De er spennende og underholdene, med overraskende vendinger, men også tankevekkende og meningsfulle,- de sitter i etter at boken er lest. I 'men fri oss fra det onde'kommer det fram en underliggende psykologisk historie,- jeg kan ikke si mer uten å røpe for mye. Ja, de anbefalles virkelig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håkan Nesser er rå. Har lest en bok tidligere av ham. Kjære, Agnes! Likte den veldig godt. Den var både mørk og vittig. Den ga meg lyst til å lese andre bøker av ham. Nå har jeg nesten lest ut Beretningen om Herr Roos. Har du lest den? Jeg anbefaler den virkelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjøpte den sist jeg var i Sthlm. Den ligger på vent blandt 30 andre, men langt fremme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har du noe å glede deg til. Den er litt spesiell, men jeg liker det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva