Dette er bøker som jeg har begynt på flere ganger, men som jeg aldri har klart å fullføre. Jeg vet ikke om jeg skal forsøke flere ganger, for kanskje å oppdage at jeg elsker dem,- eller om jeg skal la det være. Kanskje de bokelskerne som faktisk har kommet gjennom bøkene på listen vet råd? Er de verdt slitet?


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig med Linda her, hvis disse bøkene ikke passer for deg akkurat nå, så er det ingen vits i å tvinge seg igjennom. Kanskje du får lest dem en annen gang, kanskje aldri. Les det du har lyst til å lese, som treffer deg, som berører, som får deg til å tenke. Og kos deg med det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er altfor mange bøker der ute til at du bør bruke mer tid på disse! Kanskje ville du aldri like dem, kanskje passer de bare ikke for deg der du er nå. Men du vil helst sikkert finne andre bøker du virkelig liker. Bruk heller tid på dem : )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å svare kort - har du forsøkt flere ganger, er det sannsynlig at disse bøkene ikke er noe for deg. Jeg kan presse meg gjennom klassikere og annen dannelses-litteratur for at det gir meg en merverdi i forhold til andre bøker og samfunnet generelt. Ingen av bøkene på lista di er av den typen jeg ville brukt mye krefter på å komme gjennom bare for å ha gjort det. Miraklene i Santo Fico ga meg over hodet ingenting - jeg presset meg gjennom mest på trass... Av Michel Houllebecq har jeg barte lest Plattform - jeg synes den var lesverdig, men ikke noe "must". Som sagt - les det som fenger - uansett hvor mye vi leser gjennom livet vårt, kommer vi bare gjennom en brøkdel av lesverdig litteratur - liver er for kort for middelmådige og dårlige leseopplevelser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Miraklene i Santo Fico" hadde jeg stor glede av, med et innhold som jeg husker godt selv om det er ei god stund siden og mange bøker siden jeg leste. Gode personsbeskrivelser og flere av de er nok litt anderledes enn "vanlige" folk, men du verden, jeg ble så fascinert av de. En herlig, underholdene og lettlest bok med et snev av alvor i seg.

"101 Reykjavik", den har jeg jammen glemt jeg har lest. Husker den var kjedelig og innholdsløs. Var jeg deg, ville jeg glatt styre unna den boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen