Dette er bøker jeg synes du med fordel kan holde deg langt unna. Bøkene er skikkelig kjipe ut i fra mitt synspunkt. Fagbøkene i lista har jeg fått lite eller ingenting ut av og mener NTNUs forelesere kunne valgt bedre pensum i de ulike fagene de tilhører.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har null interesse av å lese noe særlig av disse, men akkurat Is-Slottet av Vesaas mener jeg er greit å ha fått med seg. Den er sær, og litt stilig på en fin måte. Den kan virke litt lang, litt lik og litt kjedelig. Men, innerst inne i bokas dyp er det likevel en spennende historie som en burde få med seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hatlister" kan være morsomme de, men her skulle vi gjerne hatt noen saftige begrunnelser, da kan slike lister bli virkelig interessante! Hva er det som gjør Is-slottet til en bok man bør holde seg langt unna? Hva var det med psykologihistorieboka som gjorde at du ikke syntes den hadde noe verdi for deg som student?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke dumt! Det skal jeg se om jeg ikke får til en dag jeg får "ånden over meg" :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundStig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleser