Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Tenk jeg har funnet 3 gode bøker du ikke har i din samling, det var ikke dårlig, he he. Jeg vil foreslå at du begynner på den første boka i en historisk serie på 3 bøker om kong Alfreds vei til makten i England på 800 tallet. Den første heter "Det siste kongeriket", de 2 andre bøkene heter, "Den hvite rytteren" og "Jarlene fra nord".

Bøkenes jeg-forteller er Uhtred, jarl av Beddenburg en ung sakser som delvis vokste opp blant vikinger. Bernard Cornwell skildrer de danske hedenske vikingenes kamp mot de kristne engelskmennene. Blodige og dramatiske kampscener med sverd og skjold. Men også om vennskap, klokskap og viljestyrke. Spenningfylte og knakende god bøker det kan jeg love deg.

Da har jeg rettet opp navnet på forfatteren, beklager feilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja dei skal eg ta å få tak i, men fann dei ikkje på databasen her, skal ta ein på biblioteket i mårå, må uansett levere ei kasse med bøker...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De er her inne, men på en merkelig måte kommer de ikke opp på norsk når du søker på forfatternavnet. Hvis du søker på boktittlene kommer de. Jeg synest det var noen utrolig fengende og gode bøker og ikke minst godt skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

de kommer når du søker på Bernard uten h. Men de engelske kommer opp uansett med eller uten h... hehe.. bare et lite sidespor :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, da var det avklart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorLailaHanne Kvernmo RyePer Åge SerigstadHeidiAnniken RøilIngeborg GReidun VærnesTrude JensenKjell PTor-Arne JensencathyRoger MartinsenAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundRonnyNicolai Alexander StyveVannflaskeHarald KMartinEgil StangelandHeleneIngunnLinda NyrudTor Arne DahlSigrid Blytt TøsdalOleINA TORNESStig TEllen E. MartolQuijoteLinda LarsenMonaBLPer LundIda SReadninggirl30Eli HagelundEivind  VaksvikJeanetteWilliam Billison