Som tittelen beskriver:)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Skal også bare ha lest Ringenes Herre og Den Eldste (eller dvs. hele serien med Eragon) Da Vinci mysteriet har jeg lest :) kjempe bra bok. De andre kjenner jeg ikke.. men ser ut som en bra liste ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ser det er lenge siden jeg laget denne listen, har strøket Da Vinci Koden, begynte på den men synes ikke den var noe særlig. tenkte jeg skulle prøve igjen, men prioriterer andre bøker først. Og ja, så har jeg lest Kompani Orheim :) har du begynt på Eragon serien?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei har ikke fått begynnt enda.. Den står på to read lista mi.. Men akkurat nå skal jeg prøve og lese bøker jeg eier først.. Og eier desverre ikke den serien, selvom jeg har vært nære på og kjøpe den flere ganger :P

Synd du ikke likte Da vinci koden. Syntes selv den var ganske bra, spennende husker jeg. Men er litt lenge siden nå da. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke dårlig :) Eldest er dritbra, men Brisingr er bedre!

Da vinci-koden har vært den største skuffelsen jeg noen gang har lest. Man hører at det er en av de beste "mysterie" bøkene noen gang skrevet, og man gleder seg til å sette i gang med den... du leser og leser... plutselig er boka ferdig og du sitter der og lurer på hva som var bra.

Det var hvertfall min opplevelse av den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har Brisingr og, så blir å lese den selvfølgelig og:)

Da Vinci-koden tror jeg er for overvurdert, folk har for høye forventninger til den. Prøver å være "blank" før jeg skal lese den. Men jeg må liksom bare lese den, vet ikke hvorfor. kanskje fordi den er så mye omtalt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var det jeg tenkte også :) Men det kan jo hende at du syns den er fantastisk. Jeg vet ikke om noen andre enn meg som ikke har likt den. Forresten, en anbefaling når det kommer til fantasy/adventure: The Graveyard Book - Neil Gaiman Mysterier, mord osv: Sherlock Holmes - Sir Arthur Conan Doyle

Godt sagt! (0) Varsle Svar

takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvem elsker vel ikke Jarle Klepp? Har du lest Pixley Mopogo?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, har dessverre bare lest Mannen som elsket Yngve. Men jeg skal lese alle bøkene om ham! Hvilken rekkefølge burde jeg lese bøkene i, vet du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I rekkefølgen de kom ut. Mannen som elsket Yngve først, så Kompani Orheim - som tar for seg Jarles barndom - fulgt av Charlotte Isabell Hansen, og til sist Pixley Mopogo.

Gleder meg til å lese mer om Jarle. Til å se flere filmer. Han er så herlig irriterende og håpløs, og samtidig så flott.

PS: Tore Renberg finnes her på brukeren Hekkan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okei, takk!

Kommer det flere filmer? Jeg ELSKET Mannen som elsket Yngve-filmen. Kanskje den beste overgangen fra bok til film jeg noen gang har sett for å være helt ærlig.

Hehe, ja fant Tore Renberg ganske lett her inne.. han var visst den mest fulgte bokelskeren om jeg ikke tar helt feil. Og det skjønner jeg godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg, for den 11. februar er det premiere på "Jeg reiser alene", filmen om Charlotte Isabell Hansen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se her: http://motlys.net/filmer.html Klikk på info om "Jeg reiser alene". Den er basert på Charlotte Isabell Hansen.

Norsk film pleier å være skikkelig dårlig. Men Mannen som elsket Yngve var den beste norske filmen jeg har sett. Den og Fjols til fjells. Jeg gleder meg skikkelig til nesten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren