Det her er bøker jeg har tenkt til å lese lenge, men på grunn av masse pensum i studiene blir det ikke tid før sommeren.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Kos deg masse med ikke-pensumbøker! Jeg gjør akkurat det nå - og det er så herlig! =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

åå.. Bienes hemmelige liv, den skulle jeg gjerne lest "for første gang" en gang til. En vakker bok, som holder spenningen gjennom hele historien. Anbefales på det sterkeste:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare lest den på norsk. Men originalspråket er jo oftest best!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra =) Jeg gleder meg virkelig til å lese den boka. Har hatt den i mange år, og bare såvidt begynt på den et par ganger, men aldri kommet godt i gang fordi jeg ikke har hatt tid. Sikkert en bok jeg kan kose meg med på stranda =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit Honningsvåg