Liste over bøker i utfordringen.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Har aldri skrevet ned ei sånn liste før, og gjør det heller ikke nå. Leser etter innfallsmetoden, selv om noen bøker banker på døra framover. Kan komme til å skifte mening på sekunder, he-he! Godt nyttår :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er smak og behag - selv liker jeg listene fordi de utfordrer meg. Begynte i går å lese "Lonesome Dove", en helt fantastisk bok og Pulitzer-vinner jeg neppe engang hadde hørt om eller plukket opp på egen hånd om man ikke skulle lese en western til denne lista. Det er fint å ha noen kategorier som gjør at man må tenke litt utenfor boksen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vil du ha et godt tips til en western, la John Williams sin Butcher`s Crossing bli den ene. Boka har en historie og ytring innenfor som du må lese ei stund for å se :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips! Foreløpig liker jeg "Lonesome Dove" så godt at jeg muligens lar den bli min western i år. :) Men noterer ned boka du foreslo

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boksen min er såpass volumiøs at faller jeg utenfor den, må jeg ha hjelp fra Vinterveiens Helter :-) Har gjennom årene lest alle sjangere. I år skal jeg gjennom bøkene til Maria Parr og mye annet som jeg tar meg tid til :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lista er langt fra ferdig, og kan heldigvis endres :-) Har prøvd å finne en blanding av de uleste bøkene hjemme, og bøker jeg ellers har lyst å lese (og kommer til å få lyst å lese i 2020). Jeg har fulgt Popsugar sin leseutfordring to år før dette, og jeg har begynt å lese mye mer variert enn tidligere. Det var noe av målet for min del, ved å prøve å følge lista. Godt nytt år til deg og :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tone SundlandEgil StangelandToveJulie StensethElisabeth SveeNickholas Blueberry MaclerganDinaLars Johann MiljeRune U. FurbergAndreas BokleserKathrine HaaheimBeathe SolbergKarin  JensenEvaTine Victoria Halvorsen TronierEli HagelundAnne Lise JohannessenTanteMamieTine SundalPirelliDolly DuckBjørn BakkenHallgrim BarlaupLasse SteinnesGodemineHarald KVigdis VoldGrete AastorpHelena ELisbeth Kingsrud KvistenAnineAlex NietoMarianne  SkageElin FjellheimelmetuhamreStine SevilhaugLailaEster SReadninggirl20