Liste over bøker i utfordringen.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Har aldri skrevet ned ei sånn liste før, og gjør det heller ikke nå. Leser etter innfallsmetoden, selv om noen bøker banker på døra framover. Kan komme til å skifte mening på sekunder, he-he! Godt nyttår :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er smak og behag - selv liker jeg listene fordi de utfordrer meg. Begynte i går å lese "Lonesome Dove", en helt fantastisk bok og Pulitzer-vinner jeg neppe engang hadde hørt om eller plukket opp på egen hånd om man ikke skulle lese en western til denne lista. Det er fint å ha noen kategorier som gjør at man må tenke litt utenfor boksen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vil du ha et godt tips til en western, la John Williams sin Butcher`s Crossing bli den ene. Boka har en historie og ytring innenfor som du må lese ei stund for å se :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips! Foreløpig liker jeg "Lonesome Dove" så godt at jeg muligens lar den bli min western i år. :) Men noterer ned boka du foreslo

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boksen min er såpass volumiøs at faller jeg utenfor den, må jeg ha hjelp fra Vinterveiens Helter :-) Har gjennom årene lest alle sjangere. I år skal jeg gjennom bøkene til Maria Parr og mye annet som jeg tar meg tid til :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lista er langt fra ferdig, og kan heldigvis endres :-) Har prøvd å finne en blanding av de uleste bøkene hjemme, og bøker jeg ellers har lyst å lese (og kommer til å få lyst å lese i 2020). Jeg har fulgt Popsugar sin leseutfordring to år før dette, og jeg har begynt å lese mye mer variert enn tidligere. Det var noe av målet for min del, ved å prøve å følge lista. Godt nytt år til deg og :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BertyVibekeMorten MüllerToveAkima MontgomeryConnieRufsetufsaIreneleserIngunn STorill RevheimPiippokattaKjell F TislevollNicolai Alexander StyveBenedikteJosteinEvaTanteMamieMalinn HjortlandVannflaskeGretheFIda Charlotteingar hHeidi BIngvild SBjørn SturødKarina HillestadSynnøve H HoelEvaCaroJulie StensethTone NorenbergHarald KBookiacHeidi LChristinaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBerit RTrygve JakobsenStine Sevilhaug