Her er det litt av hvert! Bøkene kommer litt hulter til bulter, og er ikke rangert. Det er vanskelig å gjenkalle i detalj hva som er årsaken til at jeg husker akkurat disse titlene som leseopplevelser utenom det vanlige. Det hadde absolutt vært plass til flere bøker på lista, og mange av titlene kunne utvilsomt vært bytta ut med andre. Dette er ikke et forsøk på å lage ei liste over tidenes beste bøker. Hadde jeg prøvd å lage ei slik liste, ville den sett annerledes ut.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Fin liste, absolutt egna til å bla i i tilfelle ein skulle bli i beit for lesetips. Har lest berre 20 av desse sjølv, og har 6 andre ulest i bokhylla.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint å høre at du likte lista! Heldigvis er den gode leseopplevelsen aldri særlig langt unna. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

mgekriratove NessSiljeNina SolåsLibraritas vHauk1bjarnuRGeir SundetCarl Christian LaugenAliceInsaneRufsetufsaJan Erik  OlsenKirsti Vettran NederhoelHelena EInge KnoffTrygve JakobsenMorten JensenAnjaØyvind BjørnerudKarin  JensenHilde VrangsagenJane Foss HaugenAnniken RøilCathrine Marie HansenSusan StensrudDun AenghusHegeGuro BEmilieskmoirakakekjeksLiva DelirJulie StensethlillianeralpakkaBjørg L.kjell kIngunn SLillevi