Legger inn bøker jeg vil lese og føle jeg burde å lese. Enten har tenkt å låne dem, kjøpe dem eller har den i hyllen ulest. Gi gjerne tips om du har noen gode bøker.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hei! Ser du vil gå løs på Gert Nygårdshaug sin første og siste i den såkalte Mino-serien. Anbefaler dem på det varmeste! Betyr det samtidig at du har lest den mellomste, som heter Himmeltreet? Hvilke temaer i romanform leiter du ellers etter? Andre typer bøker?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei jeg har ikke lest noe tidligere av Gert Nygårdshaug. Tenkte jeg kunne begynne med Mengele Zoo og så gå videre på resten. Hadde egentlig først sett Afrodites Basseng, men skjønte at jeg måtte lese de andre bøkene etter en tur på bokhandel. Jeg hadde allerede hørt mye om Mengele Zoo da. Jeg liker veldig godt historiske romaner, hverdags aktuelle problem romaner, familiehistorier, noen klassiske romaner og egentlig roman generelt. Jeg liker også å lese biografier eller noen annet faktabasert. Ha en god kveld videre :) . Takker for innspillet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei :-) Hvis jeg skal gå til temaet "hverdagsproblemromaner" så tenker jeg for min del (dessverre) på barn i og uten familie, deres store utfordringer osv. Her er et knippe gode men triste sådanne:
- David Vann, Jord.
- Britt Karin Larsen, Av Lys Er Du Kommet.
- Monica Isakstuen, Vær Snill Med Dyrene.
- Joyce Carol Oates, Fordi Det Er Bittert Og Fordi Det Er Mitt Hjerte.

Les også Monica Flatabø sin En Sånn Jente, ei bok om voldtekt spesielt og jentesyn generelt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk for tips. Jeg leser gjerne disse på lista. Vær snill med dyrene har jeg faktisk lest og likte den utrolig godt :).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ritaolineHegeSimen "Boktimmy" IngemundsenTatiana WesserlingMartinenMarte OnarheimVannflaskeLeseaaseEivind  VaksvikBjørg L.fornixHelenetuhamreDemeterHeidi LSynnøve H HoelReadninggirl20alpakkaHilde H  HelsethMarianneRandi | randiloves2readFrode Øglænd  MalminAlice NordliPer HellemIngeborg GkntschjrldJulie StensethBjørn Erik Strand-HanssenJorid FKaroline in WondersomniferumDolly DuckIngunn SStine_JJane Foss HaugenLisbeth Kingsrud KvistenMarit AamdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnetteTove