Med et nytt år og et nytt forsøk på å komme gjennom hele lista, klarte ca 11 i 2015, klarte 21 ifjor, og satser på flere i år. Bruker den engelske utgaven av lista.

2017 Reading Challenge

Advanced


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Morsomt å se hvor ulikt utgangspunkt man kan ha inn til den samme listen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser vanligvis flere fagbøker enn romaner, derfor blir det mest av dem. Prøver også å finne de fleste blant bøker jeg allerede har i samlingen min. Den første jeg leste i år, om Star Wars hadde jeg allerede en kjøper til, en venn som samler på SW og på den eng utg av lista står det 'A Book with Pictures' - en bok med bilder, det trenger ikke være en billedbok.

Den neste, 'A Book with a Subtitle' var enkel, de fleste fagbøker har undertitler og 'Den lille stygge sjokoladeboka - det var noen hemmeligheter Willy Wonka aldri fortalte' har jeg lånt på fjernlån som forfaller Torsdag 12.01. Noen flere hadde jeg allerede på lista over bøker jeg har lyst til å lese i år, og gravde nettopp fram den boka jeg defenetivt skal lese for 'A Book that's more than 800 pages' - en Scarlet Pimpernel omnibus 4-i-1.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sånn sett har vi likt utgangspunkt: å plassere inn bøker som allerede står på hylla eller på lyst-å-lese-lista.

Bare at jeg helst leser skjønnlitteratur, og tror jeg skal få til både undertekst, mat og intertekstualitet (bok nevnt i annen bok) fra skjønnlitteraturen. Bok med bilder får jeg se om jeg får løst skjønnlitterært. Og kattene er jeg usikker på - vil helst slippe å lese bok om katter, og synes det blir litt feigt å finne frem min sønnens barnebok om kattedyr...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et tips til et par skjønnlitterære bøker med en katt på coveret er Pinnsvinets eleganse av Muriel Barbery og Kafka på stranden av Haruki Murakami hvis noen av de skulle friste :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk! Absolutt lesbare begge to, men jeg har vel bare lest Kafka på stranden før! Legger til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Dun AenghusSolbjørg Skjønhaug SvilandSkogskvistGodemineEmilie Siljuberg KlevensveinErika NDaffy EnglundHegeReadninggirl20My Criminal MindAgnethe Katarina LandreTone HHilde H  HelsethMarte OnarheimMarit HebækAnne Wang-AndersenPer LarsenJulie EilénBenedicte Sønsteby AndreassenCarolineEnBokLeserSisselErikBirgitte Veland LarsenEster SSivRebecca Elisabeth DyrliBertyAne MagelssenhimNorahSyreneBerit RtuhamreSiljeGrete AastorpMariarVigdis Voldvaskeklut