Synes det var veldig greit å lage liste over bøker etterhvert som jeg leste dem i fjor, så tenkte å gjøre det samme i år. :)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Du vet at hvis du legger inn lese dato, så lager bokelskere en oversikt år for år for deg inne på din side?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja jeg er klar over det :) Men når jeg lager liste kan jeg skrive omtale, og har da oversikt over bøkene + omtale på samme plass.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ville du anbefalt serien av Diana Gabaldon?Jeg har lyst å lese den først boka etter jeg så de fem første episodene i Outlander. God helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja om du liker serien så anbefaler jeg bokserien. Men jeg synes at det er store deler som er litt tunge å komme seg gjennom, i alle bøkene. Men har alltid syntes de har tatt seg opp midt i/slutten. Men når bøkene er på 800 og 1000 sider, (bok 1 og 2) så blir jo de litt langdryge delene fort på 2-300 sider. Men man "glemmer" det når de spennende delene kommer.
Jeg så sesong 1 før jeg leste bok nummer 1. Og leste bok 2 før jeg så sesong 2. Men da irriterte jeg meg veldig over hvor mye som var gjort om i serien.
Synes ikke bokserien er sånn "wow" som mange skal ha det til. Men absolutt verdt å lese.

Personlig likte jeg bok 2 bedre enn bok 1, men det kan kanskje ha noe med at jeg ikke hadde sett det på tv først.
God helg! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for en god anbefaling :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik Falla