Jeg og Alona syns ikke noe om å sette oss nyttårsforsetter som vi sikkert uansett ikke hadde gjennomført så vi fant ut at vi heller kunne sette oss noen mål for det nye året. Og det første vi gjorde var å skrive ned en liten liste med bøker vi ønsket å få lest i 2016.
Så her er min liste, den virker litt liten men de to første bøkene er ganske tykke med små bokstaver og for meg tar det lang tid å lese sånne bøker. Jeg kommer helt sikkert til å lese andre bøker også, spesielt julebøker når den tid nærmer seg, men jeg ønsket å skrive ned noen bøker som jeg faktisk får lest i 2016.

Les mer og se bilder her


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling