Siden det kun er 30 lister om dette fra før, lager jeg en til!

Dette er bøkene som har så nydelige titler at du nesten ikke tror at innholdet kan toppe det! Drømmer meg helt bort til en fjern verden; et herlig sted med fanatiske mennesker!


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hva med "In the Memory of the Forest"? Jeg må innrømme at jeg faktisk kjøpte den på grunn av tittelen og et ellers tiltalende omslag, men jeg har ikke lest den enda. Forfatteren var ukjent for meg, Charles T. Powers.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig tittel det! Blir spennende å høre om boka er like fin da:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, er spent på det jeg også, men vi må vente en stund, har ikke mulighet til å lese den nå.. Skal si fra når jeg har lest den : )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, det var en utrolig vakker tittel - spesielt for meg som nå bor på Svalbard - hvor det rett og slett ikke finnes noen trær! Jeg savner virkelig luka av furuskog!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h