Det spiller INGEN rolle hva boka handler om, så lenge coveret er pent! kremt

Vel.. Disse omslagene pirret interessen min lenge før baksiden var lest!


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Hm. Omslaget er IKKE tilfeldig valgt heller da... Forlaget har altså oppnådd det de ville med disse omslaga.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er helt enig i at bokcover gjør bøkene mer fristende! Som bibliotekar gjør jeg ofte bruk av cover til å friste elever og lærere til å lese mer ved å vise frem bøker med fine cover. Har flere av de bøkene på lista mi/nattbordet - zen har jeg nettopp blitt ferdig med og den trettende fortellingen står for tur når jeg er ferdig med en biografi jeg leser for tiden ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Mathilde !

Og vet du at i Spania får du "Den trettende fortellingen" enda mer lik tippoldemors dagbok ! Med samme omslagsbilde, men et helt annet litt blassere og ruere papir og selve boka litt større hvis jeg ikke husker helt feil. Den var så fin at jeg hadde lyst å kjøpe den selv om jeg ikke kunne spansk. I dag forstår jeg litt spansk og håper jeg en gang skal bli i stand til å lese den. Så har de den der når jeg kommer ned nå i mai, så kjøper jeg den ! Og greier jeg ikke å lese den så er den iallefall fin til pynt ! :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wow, så kult!! Kanskje det til og med finnes en engelsk spesialkopi på ebay eller noe?:) Gamle bøker (enten de er fra begynnelsen av 1900-tallet, eller gir seg ut for å være det), så er det noe helt spesielt med de!

Det finnes jo skikkelig fine innbundne skrivebøker med læromslag og hjemmelaget papir. Det er dagboka si det;) Da kan man drømme seg bort til tiden der blekkhus og fjærpenn var allemannseie! <3

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var inne i et stort varemagasin i nærheten av byen Murcia i Spania da jeg så boka. Og ikke bare den, der var så mange bøker med så flotte innbindinger at jeg der og da tenkte at her er det bare å lære seg spansk ! :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsom liste! Jeg lar meg også besnære av pene smussomslag - ofte med lite hell, dessverre ... Det har jo blitt en hel industri å pakke hva som helst inn i lekre omslag. Virkelig gamle, gode bøker kan fort bli borte i vrimmelen av lekre nyutgivelser, og det er jo litt trist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i første og siste, og det er de to jeg har lest av dem også! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Genialt! Haha

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel kjøpte jeg brukt i søt liten butikk for noen år siden da jeg drev med mye med zen-meditasjon/trening generelt, men jeg har aldri lest denxD Kanskje jeg skal gjøre det... Forresten så ser jeg her at smaken er som baken. Tror ikke jeg hadde lest noen av disse på bakgrunn av omslaget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill Revheim