Når en jobber på bokhandel, og generelt liker bøker, men rett og slett ikke kan finne nok tid til å lese, drømmer man om hvilke bøker en har lyst til å lese. Bøkene ligger allerede i bokhylla mi, enten lånt eller kjøpt (noen av dem har jeg også fått til jul eller bursdager), og bare venter på å bli lest! Så måtte bare lage en liste over det;)

Og den bli stadig lengre...!


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Gled deg til Vindens skygge og Drageløperen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Får du virkelig ikke lest alle bøkene du vandrer rundt hver dag..?:P Kjenner godt til problemet! Jobber i bokhandel selv og undrer stadig over hvordan jeg skal få tid tid å lese alt jeg ønsker. Likevel synes jeg jeg får lest en del, bla. mange av de på lista di. Ville egentlig bare si at du har mye å glede deg til:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SolDaffy EnglundCtinaOmpabopIngeborgIngunn ØvrebøMcHempettTorill Elisabeth RevheimIngeborg GPirelliRisRosOgKlagingEnneaVoidkeeperElinBeBjørg  FrøysaaMarie MLailaRasa ZiburkuteAnn ChristinThomas KlakeggHarald KNils PharoSverreStjernekastAtmanAud- HelenGrete AmundsenAndreas SortlandClarityVibekeAnita NessGrete AastorpBjørg L.Bookiacandreas h. o.Andreas BokleserKristin F. JørgensenDagfinn JakobsenLilleviTheaIngunn S