Skottland vil alltid ha en stor plass i mitt hjerte, og litteraturen derfra er søkende, ærlig, trist, ironisk og fantastisk. Gjerne på en gang.

Norge og Skottland har mye felles, både historisk, geografisk, politisk og kulturelt. Vi bør bry oss mer om hverandre. Så jeg begynner her, med å presentere noen av mine favorittbøker, som jeg selvfølgelig mener at alle bør lese.

Kos dere.


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for din innsikt og gode tips! Har alltid tenkt at jeg også burde reise til Skottland, men underveis er en god bok ikke å forakte, og i lengden også en reise som blir noe av ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er så mange bøker jeg kunne satt opp på denne listen! Om du er interessert i Skottland, er skotsk historie verdt en studie - jeg har en del historiebøker i bokhylla som heter Caledonia, og det kommer mer når jeg får pakket ut av alle banankassene med bøker jeg hadde med meg da jeg flyttet tilbake til Oslo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta