Dette er en liste over de lydbøkene jeg liker aller best. Både fordi historien er bra, men også fordi innleseren gjør en drivende god innsats. Enjoy!


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Lars Saabye Christensens bøker har jeg også hatt stor glede av i lydbok-format.
Dersom du bruker Storytel (?) vil jeg anbefale Murakami sine bøker - ikke bare fordi historiene i seg selv er enestående, men også fordi oppleserne er helt fantastiske! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bruker ikke Storytel, men jobber på bibliotek og får tilgang på et stort utvalg av lydbøker her. Jeg har prøvd en av Murakami, og den likte jeg ikke (Fargeløse Tsukuru Tazaki og hans pilegrimsår). Jeg tror det var uflaks, for jeg har hørt at de andre bøkene av han er mye bedre. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sputnik sweetheart, Kafka on the shore, og Norwegian Wood er mine favoritter blandt lydbøkene. På engelsk, lest av henholdsvis Adam Sims , Sean Barret, og John Chancer, som alle gjør en fantastisk jobb. sistnevnte er dog favoritten. Virkelig flink oppleser :-)

Hvis du er "ny" i Murakamis verden ville jeg kanskje startet med Kafka on The Shore :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset, da må jeg gi ham en sjanse til. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kirsti Vettran NederhoelLailaIngunn ØvrebøDolly DuckTrineSilje HvalstadLeseaaseSigrid NygaardSt. YngheadInger Johanne SæterbakkLeseberta_23Hildekjell kFrode KinserdalTrine S. AustbøJane Foss HaugenKay NilsenAnjaingar hHarald KkatrineVersionMarianneHegeRandiAKristin F. JørgensenHilde H  HelsethBenedikteTorill Elisabeth RevheimJ.G. RobertsMarianne KesselAnneWangToveMonica  SkybakmoenGrete AastorpAnn Helen E. H.GodeminePirelliBeathe SolbergReidun SvensliJorund Korbi