Bibelen er en bok som de fleste av oss har et forhold til. For enkelte er det boken som gir trøst og oppmuntring, svaret på livets mening, for andre er det en bok til forargelse. For atter andre er det en bok med språklig betydning og inspirasjonskilde til forfattere og filosofer.
Jeg har samlet alle de utgavene jeg har av hele Bibelen og av deler ( eks NT). Her er mange forskjellige utgaver og bøker som har en spesiell verdi for meg.
Etter hvert vil jeg legge ut flere bøker og skrive kommentarer til noen av dem.
Ta en titt og se!


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

HM... Jeg har lest endel i både det nye og det gamle testamentet, men aldri lest bibelen fra perm til perm. Lurer nå på om jeg ikke burde gjøre det i løpet av dette året :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har heller ikke lest Bibelen fra perm til perm, og kommer neppe til å gjøre det noen ganger. Bibelen er et helt lite bibliotek, mye er interessangt og lesverdig. Men det finnes også tekster som bare er for de helt spesielt interesserte, lover og forordninger, ukjente kriger osv.
Bibelen er en bok jeg stadig kommer tilbake til, bruker den som oppslagsbok, leser enkelte bøker i sammenheng. Her er fantastiske noveller som f eks slutten på Johannes evangelium og mye mer.
Hva mer vi legger i Bibelen, må den enkelte svare for seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser