Biblioteket rydder før ombygging og har posesalg, da er det vanskelig å la være. Mye bra her men jeg kommer helt sikkert ikke til å lese alt! Tar gjerne mot anbefalinger til hvor jeg bør starte.

En som mangler: Flyvere i natten av Antoine de Saint-Exupéry finnes ikke i databasen enda.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det lengste svevet anbefaler jeg. Den utgaven av Victoria som du fikk tak i er nydelig med alle de trykte hjertene. Det er vel den mest romantiske og rørende boka av de du kjøpte som jeg har lest, mens Politikk prøver å være eksplisitt men er et makkverk etter min mening. Eller verre - dørgende kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sett over listen din, og jeg vil foreslå at du begynner med bøkene av Paul Auster. "Levitian" er det riktignok mange, mange år siden jeg leste, men jeg husker den som fantastisk. Den fikk meg til å lese alt Auster frem til da hadde skrevet. I de senere år har kvaliteten på bøkene hans dessverre variert veldig, men de første var helt supre (synes jeg).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tjenerinnens beretning av Margaret Atwood syntes hvertfall jeg var veldig bra da jeg leste den for noen år siden. Fikk litt flashbacks til den da jeg leste Brave new world - har noen av de samme elemtene i seg (dyster framtid, mennesker som redskaper osv.) Så hvis du liker den typen bøker, så er er vel sjansene store for at det blir bra =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest Oryx og Crake, og den er en av mine favoritter. Har hatt Tjenerinnen i øyekroken lenge, nå har jeg sjansen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

kntschjrldSimen "Boktimmy" IngemundsenLailaEirik RøkkumEileen BørresenOle Jacob OddenesritaolinemoiraJune PlutonikaTonesen81Anne Berit GrønbechIngeborg GJan Arne NygaardAnne-Stine Ruud HusevågAstrid PedersenMartinekjell kTonje-Elisabeth StørkersenThina NordtveitKaroline in WonderJulie StensethEli SeimLilleviINA TORNESIngunn SHanne MidtsundKristin F. Jørgenseningar hTheaReadninggirl20RufsetufsaKaramasov11Synnøve H HoelEivind  VaksviktonjekarinaRandiABertyNina M. Haugan FinnsonSraDevoralibrosAtman