Romaner som omhandler BDSM bevisst, klassikere og moderne bøker.
Tar gjerne i mot forslag på bøker til lista.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tiffany Reisz har skrevet triologien om Nora Sutherlin, Sirenen, Engelen og Prinsen.
Jeg er godt inne i nr 2 og synes de er lettleste, men innholder scener som er mørke og langt utover vanlige menneskers komfortsone. Jeg har lenge undret meg på hva dette miljøet skjuler. Da jeg ikke er så glad i faktabøker håpet jeg på at disse bøkene kunne gi meg et innblikk i hva bdsm egentlig er. Dette er mine første bøker om temaet, har altså ikke lest 50 shades.
På forsiden står det som følger: "Alt som Fifty Shades of Grey burde ha vært" og 5 stjerner. Amazon.com Aner ikke hva det innebærer bortsett fra at anmelder antakelig synes bøkene til TR er mye bedre enn FS of G.
Kom over dem på en dagligvare...så en slags kiosklitteratur kan du si:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia