Noen vil kanskje kalle det en litt pinglete løsning, men jeg har altså forhåndsbestilt bøker ved årets Mammutsalg. Gleder meg til å få pakke i posten !


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

den øya er kjempe bra fra trine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det synes jeg også Trine ! Jeg har den som en av mine favoritter, men eier den ikke selv. Gleder meg til å lese den igjen og igjen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pinglete å forhåndsbestille? Hehe. Jeg gjør det hvert år jeg, for å sikre meg bøkene. Og så greier jeg ikke å vente, finner alltid noe jeg bare ha! ;)

Kunsten å gråte i kor har jeg også bestilt, den skal være det danske innslaget på Jorden rundt med bøker-leseprosjekte mitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe :-) Pinglete i forhold til å begi seg ut i butikkene hvor salgshysteriet står på som verst (...noe jeg har pleid å gjøre). Dette var en mye mer behagelig løsning !

Kult med jorden-rundt-leseprosjekt ! Der må jeg gå inn og få litt inspirasjon ;-)

Jeg vet veldig lite om den boken du nevner og "den usynlige muren", så jeg er veldig spent !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, da skjønner jeg hva du mener! Har aldri "utsatt" meg for salgshysteriet selv. Kan se for meg at det ikke er den mest behagelige og rolige opplevelsen nei ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat lest "den usynlige muren" og jeg fikk assosiasjoner til Frank McCourt - Engelen på det sjuende trinn. Var bare nødt til å si det siden jeg ser at du har den som favoritt :-D. Rett nok synes jeg ikke den nådde helt opp dit men absolutt en leseverdig bok :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for en kjempegod nyhet ! Jeg gleder meg allerede :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NinaMaikenStig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva