Dette er en fin serie om naturen. Jeg har lest bøkene høyt for barna, og senere for barnebarna, flere ganger. De er lettleste, delikate og artige og med gode, naturtro illustrasjoner. Inspirerer til videre utforskning av naturen. Egner seg for "barn" i alle aldrer.

På den venstre boksiden får vi fakta om det aktuelle temaet (ulike fuglearter, blomster, trær osv). Enkelt - og samtidig interessant og nyttig.
På den høyre siden får vi myter, sagn o.l. som er knyttet til samme fugl, blomst, tre osv. Her får vi også informasjon om f.eks. bruk av planter som medisin og i matlaging. De to sidene kan gjerne leses uavhengig av hverandre.

Hvis noen kan skaffe de jeg mangler, er jeg svært takknemmelig for det :-)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

8 kommentarer

Sist sett

Kikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita Roen