Har så mange "påvent" bøker, som jeg har kjøpt på loppiser, i bokhandlere, som jeg har fått eller arvet, bl.a en hel sekk fra svigerinna mi :) Må få unnagjort noen, og kjenner jeg trenger å få satt meg ned å kost meg med noen fine bøker. Så jeg grabbet inn i hylla og dro ut ni tilfeldige bøker, samt den som ikke var kommet i hylla enda. Kommentarer om bøkene på lista mottaes med takk:) Kommer nok ikke til å lese i listas rekkefølge, kommer litt an på hva jeg føler der og da, men dette blir altså mine ti neste bøker.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Gled deg til Barnepiken, fantastisk bok! Det er mange av de andre bøkene og, forsåvidt, men barnepiken er i en klasse for seg selv! God sommer :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Barnepiken" er ei flott bok! Gled deg til gleder, sorger, irritasjon og ein heil del meir :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lykke til med sommerlektyre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, gleder meg til mange av bøkene, hørt mye bra. Men er også et par jeg er usikker på. Anyways, begynte med "stillheten etterpå" :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har selv lest stillheten etterpå. God bok! Mange groteske scener, men synes det er bra at Slaughter skriver om temaer som veldig mange av oss undertrykker, og nekter for. jeg tror vi trenger å vite om det vonde som skjer i verden, og ikke bare det ode.

Skal også få lest Mo Hayder sin bok, tokyo i løpet av sommeren, men først er der Notredamus' testamente som skal lesest :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har kommet litt inni "stillheten etterpå" nå, og den er foreløpig veldig god, men tung, siden enkelte biter av det som skjer har jeg hatt nært innpå meg. Ellers har jeg også Nostradamus testamente på vent i bokhylla:) Har alltfor mange bøker på vent, er dog veldig godt å vite at jeg ikke går tom før bøker på ei stund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har man mange å velge mellom er det bare å sjonglere litt etter velbehag hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor