Bøker som har brent seg fast ifra barndommen min


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Mormor-bøkene husker jeg godt fra min barndom også og regner med at jeg skal prøve å lese dem til min lille datter når hun blir stor nok. Krysser fingrene for at de fenger henne. Astrid Lindgren sine også. Anne fra Bjørkely har jeg lest noen få av, men så hele serien på TV :) Den utrolige reisen har jeg bare sett som film, har ikke engang tenkt på at det kunne være en bok også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste utrolig mye forskjellig i barn og ungdom, arvet en mengde gamle jentebøker etter mor, mormor og oldemor, og jeg hadde en bokglad familie, så bursdagsgaver og sånt var ofte firkanta og flatt:) Den utrolige reisen er en utrolig flott bok, mer detaljert og like hjertegripende som filmen. Ungene mine har ikke arvet samme leselysten, noe jeg syns er synd, men nå som de begynner å bli voksne så leser de stadig mer :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tine SundalSigrid NygaardAlex NietoSolveigTorLars Johann MiljeLeseaaseFrank Rosendahl SlettebakkenJBLailaanniken sandvikTralteJanne BrovoldAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTone SundlandHarald KMartineRandiARoger MartinsenTanteMamieÅsmund ÅdnøyCtinaDolly DuckRufsetufsaMaria Festli EriksenHildaLilleviReadninggirl20Bjørg L.Lene AndresenKorianderAlice NordliTorill Elisabeth RevheimEivind  VaksvikØystein LRuneMagnus FinnsetIngeborg GEllen E. MartolSilje