født 19. mars 1933 i New Jersey, USA
Wikipedia

Kanskje det er flere enn meg som har oppdaget at Menneskemerket er tredje boken av en trilogi. Det var det jeg oppdaget for en tid siden. Selv har jeg kun Menneskemerket og har ikke kommet så langt å få skaffet meg de 2 andre bøkene.

Trilogi:
American Pastoral (1997)
I Married a Communist (1998)
The Human Stain (2000)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nei, er det det? Har lest nummer to; "Gift med en kommunist", men var slett ikkje klar over dette. Då får eg lese "Amerikansk pastorale", noko eg hadde tenkt til uansett, men har utsatt pga. at eg ikkje likte "Gift med en kommunist" noko særleg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg begynte på Menneskemerket og var kommet ett godt stykke før jeg ble klar over det selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veit du om det er eit emne eller tema som går igjen i trilogien?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei egentlig ikke, men hovedpersonen var jøde mao diskriminering. Av det jeg vet når sorte og jøder flyttet inn i et boligområdet, så flyttet de såkalte hvite ut. Mine foreldre bodde en tid i Canada de observerte dette her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia