Ønsker et nærmere bekjentskap av forfatterens romaner. Jeg har så langt ikke lest noe av ham. Ønsker gjerne å motta kommentarer.

født 31. august 1941 i Oslo, oppvokst og bosatt på Hamar
Wikipedia


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Han er ingen yndlingsforfatter, men jeg husker at jeg likte Insektsommer godt da jeg leste den for lenge siden. Dessuten er begge Uår-bøkene absolutt lesverdige, men sivilisasjonens sammenbrudd har jo etter hvert blitt behandlet like bra av andre forfattere. Jeg har også lest E18 og Bryllupsreisen - ingen av dem appellerte særlig til meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er slik tilbakemeldinger jeg ønsker. Prøver å luke vekk bøker jeg sannsynligvis ikke ville like. Men jeg leser selvfølgelig beskrivelsen av boken før jeg utelukker en bok. For det en annen ikke liker kan det hende at jeg liker! Fabler om fremtidige sammenbrudd av samfunn er ikke noe jeg leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Einig med Marit - Insektsommer var stor litteratur for meg i yngre år, men eg veit ikkje om boka tåler nytt møte. Uår-bøkene hører så absolutt med til viktige, norske romanar - tankevekkjenade, men for pessimistiske, etter mitt syn. Fin ironi at folk lever ute på søppelfyllinga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser