Gunnhild Øyehaug er en forfatter jeg ønsker å stifte kjennskap med. Jeg kom tilfeldig over en bemerkning som fikk meg til å se litt nærmere på henne.
Hun er født 9. januar 1975 i Volda.
Wikipedia


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Er så heldig å ha eit eksemplar av Vente, blinke med ei personleg helsing frå forfattaren. Dei andre har eg ikkje lese, dessverre..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva er din vurdering så langt? hehe det vil jo alltid være subjektivt. Forstår hun skriver noe annerledes, det synes jeg er et pluss. For mange av bøkene er skrevet forsåvidt etter gjeldende regler. Har ikke lest noe annet enn noen kommentarer. Noen positive og noen negative. Derfor er det spennende å stifte nytt bekjentskap med noen man aldri har hørt om før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trur nok ho er ein forfattar vi vil sjå meir av, og skrive kan ho! Vente,blinke er litt spesiell - og det var eit minus for meg at eg ikkje har sett filmane ho referer til ma Lost in translation. Har bestemt meg for å lese boka igjen.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Filmer det har jeg jo selvfølgelig ikke fått med meg! Film basert på bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikkje akkurat. I boka Vente,blinke referer Øyehaug til ma filmen Lost in translation, og sidan eg ikkje har sett filmen, så får eg ikkje med meg alle undertonar i teksten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan Haugen