Var boksalg på det det lokale biblioteket her i bygda, kr 10 pr bok. Måtte ha med meg tre stykker - den ene hadde jeg fra før, viste det seg. Bøkene var blitt lånt ut sist hhv 30. juni 2007, 2. juli 2007 og 10. mars 2005 - synd at de står og støver ned i hyllene...


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg var selv på biblioteket i går, og gjorde nøyaktig det samme - 3 bøker a kr 10: "De møtte bjørnen" og "Trollelgen i Svefjellet" av Per Hohle, samt "Joker til høyre" - en Valdreskrim av Kjell H. Mære. Alle er tenkt til "hyttebiblioteket, i fall jeg skulle gå tom der oppe noen gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jobber på bibliotek, og pga plass er vi nødt til å selge bøker. På den måten kan de få en ny leser før de evt kastes. Det verste er gamle bøker synes jeg, som kanskje ikke finnes mer i originalutgave. Det er ingen som vil ha dem. Men å kaste en bok sitter langt inne. Privat har jeg 6 bøker som er plukka ut av hylla for en slags kassering, men de har ligget der noen år nå. Jeg prøver å lese noe av det som kommer, og anbefale, men de fleste lånere vil ha de nyeste bøkene. Lesesirkler skal av og til ha eldre titler. Er du lærer er dette noe å tenke på i forhold til litteratur i skolen, at mange bibliotek ikke lenger har norske "klassikere".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist i Sarpsborg ga de bort utgåtte bøker, gikk derfra med 2 bærenett fulle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra at bøker får et liv til i et annet hjem enn biblioteket. Jeg har begynt å lure på hvem som bestemmer den digitale utviklingen, nesten alle jeg spør ønsker å ha en bok i hånda framfor lesebrett etc. Det er alltid en forventning forbundet med det å åpne en ny bok, eller endelig å få lese en bok man har venta på. Alle barn som får gave fra meg får alltid en bok med. Har fått tips om løveungeserien for de som nesten har lært å lese, tenk å kunne lese ei bok helt alene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen