Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Pst........Flannery O'Connor er ikke irsk, men amerikansk. Hun ble født i USA og bodde der hele livet. Her det kun etternavnet som har irske røtter. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tilbakemeldingen. Du har rett og jeg har ikke fulgt med. Det var navnet som narret meg. Boka kom ut i 1971 og jeg kjøpte den noen år senere - har ikke lest den. Måtte finne noe ut om henne, så hun blir nok satt opp på leselista nå ( men der er det så mange fra før!). Er du ellers interessert i irsk litteratur, engelsk, amerikansk? Jeg tar gjerne en diskusjon/ samtale om noen vil være med. Ha fortsatt en god dag. Hilsen Øystein

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du lese Flann O'Brien eller fantastiske Seamus Heaney? O'Brien sine absurde leikar med romansjangeren er spanande, og i tillegg får ein ei kjensle av den irske humoren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest Seamus Heaney. Syntes han var litt vanskelig, men akter å prøve meg på han igjen. O'Brien er ukjent ( som så mange andre). Det er mye å ta fatt på om bare tiden strekker til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan HaugenBenediktemarithcHilde H HelsethOddvarG