Bli kjent med landet og øya. Se hva den inneholder og bli oppslukt av landskapet, historien og folket som lever der og den kulturen de har. En fantastisk reise som innholder det spektkulære, smil og latter og en god del tårer. Se også liste: Irland 2 - en litterær reise. God reise!


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Engelen på det sjuende trinn av Frank Mc Court anbefales!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har boka og har lest den. Jeg vet det er mange som liker denne, men jeg vet ikke helt. Det er et alvorlig tema boka tar opp, den er trist og forteller om et stort problem for mange som var vanlig i Irland for en del år siden. Jeg synes det er en trist bok. Forfatteren har skrevet to bøker til. De har jeg ikke lest. McCourt døde forresten i fjor (?).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at det er en trist bok, men jeg syns den er fortalt på en utrolig usentimental måte. Dessuten gir den jo grunn til håp ; han får jo til slutt kjøpt biletten , som tar han over havet til Amerika. Jeg har lest alle bøkene, men synes ikke de to siste var like interessante... McCourt ble en avholdt lærer. Hvem vet - det hadde kanskje noe med hans elendige barndom å gjøre ? Han prøver å hjelpe sin mor til en enklere tilværelse, men hun måtte være ute i stand til å glede seg over gleder, tenker jeg... Tror hun forble ulykkelig i motsetning til han. Jeg synes bøkene er inspirerende :-) Det gjelder å ikke gi opp, til tross for all motgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil