Har en målsetting om å lese mere norsk i 2010, og tenker tilbake på noen gode leseropplevelser!


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har ikke lest noen av disse, så takk for tips! Kjærlighet av Hanne Ørstavik har jeg på pensum denne våren i nordisk. Blir spennende å se om den faller i smak hos meg også.

Buzz Aldrin-boka har jeg fått anbefalt på det sterkeste av en venninne, så den må jeg skaffe meg snart også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjærlighet av Hanne Ørstavik er grusom.... Men Buzz Aldrin er jo en skikkelig "feel good" roman, for å bruke et forslitt uttrykk. Gleder meg til TV-serien i år...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha, den blir Tv-serie? Da bør jeg jo absolutt få tak i den! Liker å ha lest bøkene på forhånd før jeg ser filmatiseringer/TV-versjoner av dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har lest alle disse og er heilt einig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig glad i norsk litteratur fra litt tid tilbake, slike som Amalie Skram; "Forrådt", "Fru Ines","Constance Ring", "Sjur Gabriel" og Sigrid Undsets "Kristin Lavransdatter". Er ikke så flink til å lese moderne norske bøker. Blir mer fenget av det historiske tilbakeblikket man får gjennom disse andre.

Planen er å kaste seg over noe fra Bjørneboe og Hamsun med tiden:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

White man har definitivt blitt en favoritt hos meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen