På kjøpesenteret i dag dumpa jeg borti en hel haug av bøker, over dem hang det en plakat som sa at det var bare til å ta en eller flere, helt gratis. Det viste seg at det var utgåtte bibliotekbøker. Jeg fant disse to jeg, noen som har lest dem? Syns det var en gyllen anledning til å velge noe jeg aldri hadde hørt om før jeg...


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det hvite beinet er en trist og vakker bok, som jeg likte veldig godt. Skulle gjerne sett filmen om den blir laget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg har hørt det fra andre også. Gleder meg til å lese den, er snart ferdig med en tykk bok, så det har drøyet litt før jeg kunne få kommet igang.. Men jeg gleder meg til å ta fatt på den..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noen av dem, men jeg har lest mange andre bøker av Ajtmatov, noen svært gode, andre litt mer midt på treet. Jeg skulle gjerne hatt den du nå har fått tak i!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, ja, det skulle være flere av hans bøker som skulle være ille gode, har jeg hørt. Håper du får tak i den du og; )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror jeg vet hvor du var;) Jeg var selv i bibliotekets garasje og hamstret utgåtte bøker, 43 stykker ble det til sammen... Jeg vet de skulle gi bort noen på senteret også, men jeg fikk jo mer enn nok på biblioteket:)

Jeg har ikke lest noen av disse, men jeg har lest en annen bok av Tsjingiz Ajtmatov, Og dagen varer lenger enn et århundre, og den var i alle fall bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, der har jeg og vært tidligere, men ikke i år. Men så fikk jeg med meg noe likevel: ) Ikke verst: ))) Ja, har hørt at Tsjingiz Ajtmatov skriver godt, så kjenner jeg er nysgjerrig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer Lund