Som den treige nettstudenten jeg er så er det nå tiden for fordypningsoppgaven min før eksamen. Temaet jeg har valgt er "kvinners problemer gjennom tidene" - ikke helt sikker på om det er tittelen som kommer til å være den ferdige tittlen men bøkene jeg skal ha om er i det minste valgt.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ville trekt inn "Diktning og demokrati. Camilla Collett 150 år. Full kvinnestemmerett 50år. 1813-1913-1963". Mitt eks kom jeg over i et antikvariat, men går ut fra at bibliotek har et til utlån.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Kvinners problemer gjennom tidene" er et enormt vidt tema! Jeg anbefaler deg å avgrense temaet ditt, mye.

Her er noen spørsmål du gjør klokt i å tenke igjennom:
- Hvilke typer problemer ønsker du å ta for deg?
- I hvilken tid?
- Hvilke kvinner - alle, arbeiderkvinner, borgerskapets kvinner? Unge kvinner, voksne, gamle?
- Kvinner i Norge eller i andre land? Hvilke i så fall? Ev. hvor i Norge?

For å skrive en god oppgave, er det nødvendig å ha en klar og presist avgrenset problemstilling. Da blir det også lettere å gi deg boktips :-)

Ønsker deg lykke til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline