Sommeren er en tid man kan kose seg på stranda , på hytta , på flyet, eller hjemme i godstolen med en god bok. Disse har jeg lest i sommer.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei, Her var det stort sett bøker som jeg (ennå) ikke har lest. Hvike(n) av disse bøkene synes du var best? Hvilke(n) vil du anbefale?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som sommerlektyre er det nok Smaken av eplekjerner og Cafe sorgenfri jeg dveler ved, de fikk meg til å le og kose meg der jeg satt. Sommerøya, Barbeint og et Sommereventyr var bra men ikke så bra at jeg kunne lest de en gang til . Forfatteren er nok en som kanskje vil bli et sommerblaff, hvem vet.( typisk sommerbøker i alle fall) Jeg ønsket meg noe lettlest i sommer , og alle disse er det, bortsett fra Bernhard Hvals forsnakkelser, den holder jeg på med enda. Boken Piano, så jeg på film i sommer, den er spesiell og man glemmer den ikke så lett. Men å anbefale noe det er litt vanskelig, jeg elsker jo hunder- derfor måtte jeg lese den sanne boken om hun som fant trøst i hundene sine da mannen ble hjerneskadet og havnet på pleiehjem . Ellers vil jeg vel anbefale Nattog til Lisboa, den er det vel noen som har skrevet om her inne også, litt langdryg men fin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tipsene. De to første du nevner, skal jeg se å skaffe meg. Egentlig var planen for flere måneder siden å lese "Nattog til Lisboa". Jeg trodde at jeg hadde kjøpt den, men plutselig er den kommet bort, så lesing av denne boka er bare blitt utsatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LilleviConnieErikHarald KThomas KlakeggAnne-Stine Ruud HusevågLailaHeleneJulie StensethVannflaskeJorund KorbiElin Skjerengkjell kHildeTorill Elisabeth RevheimErika HazelIngunn SBeritBKaroline RøyskattEmilieskOle Jacob OddenesRisRosOgKlagingJostein RøysetVibekeAtmanSimen "Boktimmy" IngemundsenfornixÅsmund ÅdnøyMariarEckhoffHelge-Mikal HartvedtAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMartinenBjarte FoshaugMari Nordø LommelunLene AndresengretemorThina NordtveitIngvild S