Da jeg har litt for mange bøker må jeg prøve å kvitte meg med en del.Har samlet i mange år og det på alt mulig.. Regner med at jeg har 8-9000. Pr. i dag har jeg jeg lagt inn 4288 stk.Se etter der, og hvis det er noen her som har noen ønsker utover det, så er det bare å si ifra ,så skal jeg se etter om den/de finnes i mine hyller. Hadde tenkt å beholde noen spesielle forfattere.Pris pr stk.: Fra kr.25.- og oppover. (Måtte legge inn en bok for at listen kunne vises.)


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kan hende det er det feil hos meg, men hver gang jeg prøver å åpne listen din får jeg bare "Fyrskipet" av Siegfried Lenz. Med så mange bøker til salgs er jeg kjempenysgjerrig på om du har de jeg ønsker meg. Kan du prøve å legge ut listen en gang til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lagt ut liste. Fyrskipet ble lagt ut for at anonnsen skulle kunne vises

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her var det mye bra :) Du har ei bok jeg har sett etter ei stund :) Jeg, som flere andre har også mange bøker i "til salgshylle", på profilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.