Jeg skal flytte og ønsker ikke å flytte inn i nye bokhyller med gamle bøker jeg mest sannsynlig ikke kommer til å lese igjen. Derimot ønsker jeg å bytte bøkene i lista mot andre bøker som kan være av interesse. Ettersom jeg ønsker å bli kvitt bøkene er det ikke umulig at jeg bytter to mot en, for eksempel.

Om du ikke kan/vil bytte, men allikevel ønsker deg en bok på lista, selger jeg gjerne - foreslå en pris så kommer vi nok til enighet.

Alle bøkene i byttelista er pent brukte pocketversjoner. Bøkene med norske titler er norske versjoner; bøkene med engelske titler er engelske versjoner.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hei!

Er denne listen oppdatert?
Jeg kunne tenke meg å bytte til meg følgende bøker:
Og solen går sin gang
Knoper og stikk

Jeg har noen bøker jeg kunne tenke meg å få byttet bort:
Tror denne listen er relativt oppdatert:

http://bokelskere.no/oyso01/boksamling/?&hyllenummer=80816
se evt:

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45915815&editAd=true

hilsen Øyvind Sommerstad

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har dessverre ingen bøker å bytte, men jeg hadde vært interessert i "The old man and the Sea" og "Sult". Jeg foreslår 30 kr per bok, høres det greit ut?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er forresten også interessert i "Stormfulle høyder".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sendt deg en melding. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hanne MidtsundLars Johann MiljeBjørg  FrøysaaElin SkjerengInger-LiseVersionMarianneEivind  VaksvikÅsmund ÅdnøyHelena EBjørn SturødKnutMHarald KKarin  JensenVannflaskeHeidi LNina J.B.Beathe SolbergReadninggirl20Therese LierBokambulansenAvaSolDolly DuckIngunn SRosalie RøskelandFrode TangenHilde H HelsethDemeterGro Anita MyrvangMarianne TMaren Hjelle Currieleser42Torill Elisabeth RevheimDagfinn JakobsenErlend Rødal VikhagenMonica CarlsenSigrid NygaardRuteressSynnøve H HoelAnniken L