Noen bøker setter spor, noen blir man forelsket i og noen grubler man litt på. Disse tenker jeg å lese en gang til. Ikke nå i de nærmeste dager eller måneder men èn gang.


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

må si at flere av bøkene på dinliste har jeg lest og noen vil jeg lese...og noen av dem har satt spår også hos meg som nydlige bæøker, emma, dagboken,lå mig sjunga en stilla sång,pike med pærledobbene,modellen, et glass melk...etc...har lest så mange bøker i mitt liv menn ikke lagt inne andre en de fra desmeber 2011 her, påmin side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flere av disse vil jeg også lese om igjen en gang; ) Blant andre La meg få synge deg stille sanger...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

ja.. jeg kommer aldri til å glemme la meg synge deg stille sanger.. helt utrolig nydelig!! jeg kan liksom se alt fremfor meg..beste boka noen sinne!di andre har jeg ikke lest.. barnepiken har jeg lyst til å lese.. og alle di andre du har.. spennende.. selv leser jeg nå vann til elefantene.. har du lest den?? evt hva syns du??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei , den gleder jeg meg til å lese, og deretter se på film.Noen sammenligner den med " like bra som Titanic".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson er den finaste litterære boken jeg vet om<3. Barnepiken er også god. Det er flere av bøkene du har på denne listen jeg vil lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vIdaellinoronilleKay NilsenKristineLailaReadninggirl20vaskeklutIngunn SLeseberta_23Bjørg Marit TinholtJulie StensethKaren RamsvikTrygve JakobsenAnn ChristinRune SEster SLabbelineMorten BolstadEivind  VaksvikAnjaAud- HelenBjørg L.Marianne KesselLilleviKjartanDolly DuckAvaElisabeth SveeStine SevilhaugHelena EAud Kristine JohnsenSynnøve H HoelSiljeLeseaaseHeidi Nicoline ErtnæsTorill Elisabeth RevheimRandiAsiljehusmorLene Andresen