-
Tid til overs
matfilosofi fra Vianvang
av Arne Brimi
(ISBN-13: 9788248900603)
Innbundet
-
Brød
av Wenche Frølich
(ISBN-13: 9788252536058)
Innbundet
-
The Encyclopedia of World Geography
av Graham Bateman
(ISBN-13: 9781871869583)
Hardcover
-
Den gode smaken
om bygdekvinner, mat og matkultur frå Møre og Romsdal
av Magnar Fjørtoft
(ISBN-13: 9788277800592)
Innbundet
-
Trondheim
Tusen år ved Nidelven
av Svein Nic. Norberg
(ISBN-13: 9788290633337)
Innbundet
-
The Academical Village
av Robert Llewellyn
(ISBN-13: 9780934738033)
Hardcover
-
Den nye store kokeboken
av Mary Berry
(ISBN-13: 9788251204996)
Innbundet
-
Guinness rekordbok 1993
(ISBN-13: 9788251614153)
Innbundet
-
Ringer i et hav
en krans av greske øyer. Med tegninger, gouacher og etsninger av forfatteren
av Ferdinand Finne
(ISBN-13: 9788205202146)
Innbundet
-
Til bords med Matisse
øyets og ganens fryd
av Jean-Bernard Naudin
(ISBN-13: 9788276310566)
Innbundet
-
Champagne
av Frédérique Crestin-Billet
(ISBN-13: 9788251617727)
Innbundet
-
Den store pasta kokeboken
av Ann Høydalsnes
(ISBN-13: 9788278220948)
Innbundet
-
The World Encyclopedia of Wine
av Stuart Walton
(ISBN-13: 9781843090885)
Hardcover
-
The world encyclopedia of beer
av Brian Glover
(ISBN-13: 9781859674598)
Innbundet
-
Den store ølboken
av Michael Jackson
(ISBN-13: 9788244200004)
Innbundet
-
Verket
Sunndal Verks historie gjennom 40 år
av Petter Erik Innvik
(ISBN-13: 9788299302401)
Innbundet
-
Hareidlandet
- sagaøy og framtidssamfunn
av Marit Kvammen
(ISBN-13: 9788299173308)
Innbundet
-
Tida flyg
Bygdebokalbum for Hareid
av Johan Ottesen
(ISBN-13: 9788299530859)
Innbundet
-
Barske folk og fjell
- vær og vind, flom og ras i Sunndal og Oppdal
av Tommy Fossum
(ISBN-13: 9788299854603)
Innbundet