Blodspor

av (forfatter) og Peter A. Lorentzen (gjendikter).

Gyldendal 2010 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.10 (20 terningkast.)

62 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Jan Erik Olsens eksemplar av Blodspor

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

C-hylle

Lesedato

2020

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Etter en hjertetransplantasjon, nyter FBI-agent Terry McCaleb en tidlig pensjonisttilværelse i sin fiskebåt ved Los Angeles havn. En vakker kvinne oppsøker ham og forteller at hjertet som slår i hans bryst er fra hennes søster. Søsteren er ikke død etter en ulykke, men er blitt myrdet. McCaleb starter sin private etterforskning, som etterhvert leder ham til morderen. Dette er første bok om Terry McCaleb.

Omtale fra forlaget

Connellys bøker ligger på toppen av salgslistene i USA, England og Sverige. Ikke uten grunn. Oppdag ham nå ? før alle andre gjør det!

Terry McCaleb, tidligere agent i FBI, lever et stille liv i en fiskebåt på havna i San Pedro. Legen har pålagt ham ro etter en hjerteoperasjon. Freden tar slutt den dagen Graciela Rivers ber om hjelp. Søsteren hennes er blitt drept under et ran.Mot legens ordre setter McCaleb i gang en etterforskning. Snart avdekker McCaleb svært urovekkende forhold om drapsmannen ?Blodspor er filmatisert med Clint Eastwood som både regissør og hovedrolleinnehaver. Terningkast 6. «? forrykende spenning.»Arthur Tøra, AgderpostenTerningkast 5. «? en utrolig medrivende bok.»Terje Stemland, Aftenposten«? et kriminalmysterium så intrikat at det er en fryd å lese.»Erik Valebrokk, DagsavisenMichael Connelly (f. 1956) var tidligere en kjent og prisbelønnet kriminalreporter i Los Angeles Times. Han debuterte i 1992 som krimforfatter med The Black Echo som ble tildelt den prestisjetunge Edgar-prisen for beste krimdebut. Connellys krimromaner ligger på toppen av bestselgerlistene i bl.a. USA, England og Sverige, og han er samtidig en kritikerfavoritt. Bladet GQ utropte Michael Connelly til «Verdens beste krimforfatter» i novemberutgaven 2003.Michael Connellys hjemmesiderOm Michael Connelly på wikipedia

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9788205396807

EAN 9788205396807

Serie Gyldendal krim

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Los Angeles

Språk Bokmål

Sider 429

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 6 9 2 1 0

Bokomtaler

Bra. Om enn i overkant urealistisk eller fantastisk. Men bevares, dette holder vann. Prima vare igjen fra mesteren, Connelly:)

Forresten, omslaget på den norske pocketutgaven suger balle! Det må da virkelig gå an å spandere bedre design enn det forlag og designer her har slurva ihop. Tarvelig og amatørmessig, er det. Boka fortjener mye bedre enn dette!! Skammelig og pinlig, rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Mer eller mindre kronologisk oversikt over alle bøkene jeg leste i 2010 - mest for min egen del, men kanskje interessant for andre og? Barnebøker ikke inkludert, selv om jeg leser mange for sønnene mine. 2010 var året jeg oppdaget "Fables"(fantastiske tegneserier for voksne!), og det vises godt i lista. Årets opptur: "The help" og "The Guernsey literary and potato peel pie society". Begge ble plukket opp på flyplassen uten at jeg visste noe om bøkene på forhånd, og begge passet perfekt på reise. De er lettleste feel good-bøker, men med en alvorlig undertone. Årets nedtur: "Snøstorm og mandelduft" av Camilla Läckberg


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Fritt fall" av Michael Connelly
 • "The Narrows" av Michael Connelly
 • "The Black Ice" av Michael Connelly
 • "Mannen i bagasjerommet" av Michael Connelly
 • "Ni drager" av Michael Connelly
 • "Svart søndag" av Thomas Harris
 • "Angels flight" av Michael Connelly
 • "Lost light" av Michael Connelly
 • "Mørkere enn natten" av Michael Connelly
 • "Englemakeren" av Ridley Pearson
 • "Bare mørke" av Danuta Reah
 • "Den andre siden av loven" av Michael Connelly
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver