Boken om tvillinger 0-10 år

myter og virkelighet om graviditet, fødsel og tvillingforholdet

av (forfatter), Mikkel Grønning (illustratør), Ole Ras (illustratør) og Ingunn Lindborg (oversetter).

Forlaget TekstXpressen 2008 Heftet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Ingebjørgs eksemplar av Boken om tvillinger 0-10 år - myter og virkelighet om graviditet, fødsel og tvillingforholdet

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Fag

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken gir en gjennomgang av de forhold som er annerledes med tvillinger, både før, under og etter fødselen opp til ti års alder. Den tar for seg tvillingers mentale, språklige og fysiske utvikling, forholdet dem i mellom, samt spørsmål knyttet til svangerskap, fødsel, amming, økonomi og utstyr. Boken undersøker også de mytene som oppstår om tvillinger. Med litteraturliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Antallet tvillingfødsler er mer enn fordoblet de siste 30 årene, og "Boken om Tvillinger 0-10 år" utkommer for de mange tvillingforeldre og de rundt dem. Boken er skrevet i et positivt, levende og lett tilgjengelig språk og beskriver de mange ting som er annerledes med tvillinger før, under og de første 10 årene etter fødselen. "Boken om Tvillinger 0-10 år" er en håndbok som både kan leses fra første til siste side i ett strekk, og brukes som oppslagsbok. Boken er bygd på den mest populære danske tvillingbok de siste 10 årene. Når man får to barn på en gang, opplever de fleste tvillingforeldre at de ikke kan bruke erfaringer fra venner og familie til så mye. "Boken om Tvillinger 0-10 år" er derfor fylt opp med gode råd og praktiske tips om hvordan man kan gjøre en hektisk hverdag lettere å komme gjennom, f.eks. med konkrete forslag til hvordan man innretter et tvillingvennlig hjem, tips om amming av to barn, og forslag til innkjøp av nødvendig utstyr, og hva slags utstyr som er overflødig Den største og mest omfattende bok om tvillinger på norsk noen gang Boken går også i dybden av tvillingers språkutvikling, da en del tvillinger kan være seks måneder forsinket i sin språklige utvikling sammenliknet med enlinger. Boken gir mange råd om hvordan man kan støtte tvillingenes språk. Når tvillinger skal i barnehage og skole melder spørsmålet seg om de skal gå sammen eller hver for seg. Her gjennomgår boken de vurderinger som tvillingforeldre må igjennom før de treffer et valg. "Boken om Tvillinger 0-10 år" behandler også mytene om tvillinger. Myter som ligger til grunn for omgivelsenes syn på og behandling av tvillinger. Tvillingforeldre har derfor stor fordel av å kjenne mytene, da de fleste av dem kan fastholde tvillinger i en felles selvstendighet, hvor baksiden kan være en individuell uselvstendighet. Sist men ikke minst forteller "Boken om Tvillinger 0-10 år" om tvillingforskning, log boken inneholder en omfattende ordliste med norske og latinske vendinger som

Bokdetaljer

Forlag Forlaget TekstXpressen

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788790614041

EAN 9788790614041

Språk Bokmål

Sider 240

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket